Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masca de fata, GMO, Vibrant Glamour, pentru cosuri si puncte
120 lei
Brand
GMO
Cod produs
vibrantbm
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Alege Masca de fata, GMO, Vibrant Glamour, pentru cosuri si puncte negre cu noua formula imbunatatita si bucura-te de rezultate intalnite doar la salon.

Ingrediente: glicerina, colagen

Tipul de piele: Gras, mixt, uscat, normal

Beneficii ale produsului: Efect exfoliant, strange si elimina ridurile, netezeste pielea, da luminozitate tenului

Caracteristici:

Contine extracte puternice de bambus care pot indeparta cu usurinta murdaria care infunda porii si uleiurile suplimentare, prevenind efectiv punctele negre si strangand pielea pentru un aspect mai curat, mai clar si mai tanar!

Facuta din ingrediente naturale si sigure, cum ar fi apa, glicerina si carbunele activat natural, masca noastra de indepartare a fetei este 100% sigura de utilizat pentru a obtine o piele stralucitoare si curata.

Masca Vibrant Glamour cu carbune activ functioneaza profund pentru a scapa definitiv de punctele negre, impuritatile, murdaria si excesul de ulei. Aceasta masca contine, de asemenea, cu un ingredient care ajuta la eliminarea acneei si a petelor.

Imbogatita cu colagen polipeptidic, masca de curatare neagra purificatoare pastreaza umezeala, lasand pielea fina, neteda si stralucitoare in fiecare zi!

Din orice motiv nu sunteti multumit de aceasta masca de eliminare a punctelor negre, va rugam sa ne contactati si va vom oferi o solutie rezonabila.
Din Gura in Gura