Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Baterie externa, GMO, SuperS, 20000mAh
300 lei
Brand
GMO
Cod produs
SuperS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Baterie externa cu incarcare wireless, GMO, SuperS, 20000mAh, alba

Caracteristici:

Capacitatea ultra-mare garanteaza pana la o saptamana incarcarea dispozitivelor mobile;
Twin USB si incarcarea Wireless ofera o reincarcare simultana pentru trei dispozitive;
Design compact, portabil;
Functiile de siguranta multiple va protejeaza pe dvs. si pe dispozitiv.

Detalii tehnice:

Modelul SuperS clarifica ce este o baterie externa emblematica.
Cu o capacitate de 20000mAh, aceasta fiara este imblanzita cu un modul pentru incarcarea wireless de inalta calitate ce va permite sa incarcati fara grija cablurilor. GMO SuperS are 2 porturi USB, astfel incat sa puteti reincarca doua dispozitive simultan pentru a economisi timp.

Incarcare wireless pentru utilizare fara griji
Dispozitivele mobile inteligente sunt in continuare mai puternice, permitandu-va sa va bucurati de jocuri si medii avansate in ultra HD, dar o putere de prelucrare mare si ecrane cu rezolutie mai mare inseamna mai mult consum de energie.
SuperS nu numai ca are o capacitate masiva, ci si un afisaj LED care arata incarcarea reala wireless sau prin cablu USB.

Beneficiile bateriei:

Capacitate ridicata: baterie de litiu polimer de inalta capacitate de 20000 mAh, usoara, compacta si necesara pentru calatorii de afaceri sau calatorii.
Convenabila si portabil: designul 3 in 1, interior sau exterior permite sa va incarcati dispozitivul prin 3 metode:wireless,incarcare normala usb si incarcare rapida usb. Beneficiul este ca nu este nevoie sa transportati mai multe cabluri, iar afisajul digital cu led va va spune in mod clar cata putere a ramas.
Culere din cupru pur: datoria tehnologiei fabricata de ingineri nostri si a materialelor de calitate,puteti incarca telefonul in diferite pozitii.

Chip inteligent : Bateria are functii inteligente care o diferentiaza de celelalte power bank-uri conventionale, dupa ridicarea telefonului de pe padul de incarcare,aceasta se opreste dupa o scurta perioada de timp pentru a oferi o autonomie mai indelungata.
Are functii pentru controlul temperaturii si izolare magnetica

Tehnologie Secure Charge: Dormi linistit, bateria ofera o incarcare rapida pana la 90% din capacitatea telefonului dupa care trece pe o incarcare optimizata pentru a nu supra-incarca, incalzi sau scurt-circuita bateria telefonului.

Bateria vine la pachet cu un cablu USB pentru incarcarea acesteia si cu o cutie solida din plastic si carton.
Toate produsele sunt testate si oferim garantia acestora, dar si service post-garantie!
Din Gura in Gura